Fredag d. 15. september 2017 kl. 09:00 til 16:00

Aarhus Universitetspark, Universitetsparken, 8000 Aarhus C Aarhus Universitetspark
8000 Aarhus C

Arrangementsbeskrivelse

Regler:
Der spilles efter de almindelige fodboldregler men med følgende tilføjelser:

• Et hold består af 7 spillere, hvoraf 4 er på banen og 3 er udskiftere. I MIX-rækken skal der være en kvinde på banen hele tiden. Der er fri udskiftning.
  • Alle kampe varer 11 minutter, med undtagelse af finalen, der varer 2*11 minutter.
  • Såfremt et hold ikke er klar ved kamptidspunktet, ventes to minutter. Dukker holdet op, spilles de resterende minutter af kampen. Hvis holdet ikke er kommet inden for 2 minutter, tildeles modstanderholdet sejren med 3-0.
  • Det er ikke tilladt at tage med hænder. Dette medfører udvisning i 2 minutter eller til næste scorede mål.
  • Dommeren kan udvise en spiller for farligt spil, usportslig optræden m.m. En udvisning gælder 2 minutter eller til næste scorede mål.
  • Dommeren kan endvidere fløjte kampen af, såfremt dommeren føler sig groft forulempet af kommentarer m.m. fra spillerne. I sådanne tilfælde idømmes modstanderholdet sejren med målscoren 3-0, uanset stillingen ved afslutningstidspunktet.
  • Totalt uacceptabel optræden kan medføre bortvisning fra stævnet.
  • I mellemrunden går man direkte til straffespark, såfremt stillingen er uafgjort efter ordinær kamp. I finalen spilles der 2*5 minutters forlænget spilletid, hvorefter man går til straffespark.
  • Straffesparkskonkurrence: Hvert hold sparker 4 gange, derefter 1 spark ad gangen.
  • Der må scores direkte på målspark, men der må ikke scores direkte fra opgivning eller indkast. Der er ikke krav om én spiller over midten.
Pris:
30,- pr. holddeltager.
Ved afbud refunderes pengene ikke.

Angående tilmelding:
Alle pladser på holdet skal fyldes ud og betales for.
Fornavn, efternavn og kontaktoplysninger oplyses for holdets repræsentant. Derudover oplyses navne på de resterende 6 holdmedlemmer.
Skulle der opstå ændringer i jeres tilmelding, er det muligt for os at redigere jeres tilmelding frem til tilmeldingsfristen.
Alle henvendelser rettes til kommunikation@aus.au.dk

ENGLISH:

Rules:
We play with the usual football rules but with the following additions:

• A team consists of 7 players, of which 4 are on the pitch and 3 are waiting to be replaced. In the MIX series there must be a woman on the field all the time. There is free replacement.
  • All matches last 11 minutes, except for the final, lasting 2 * 11 minutes.
  • If a team is not ready at the time of the match, they have two minutes to show up. If the team pops up, the remaining minutes of the game will be played. If the team has not reached within 2 minutes, the opposing team wins the victory by 3-0.
  • It is not allowed for the goalkeeper to use hands. This leads to expulsion for 2 minutes or to the next scored goal.
  • The referee may show a player for dangerous games, unportsmanlike performances, etc. An expulsion is valid for 2 minutes or for the next scored goal.
  • The referee may also flute the match of if the referee feels grossly obscured by comments, etc. from the players. In such cases, the opposing team is awarded the victory with the goal score 3-0, regardless of the position at the end of the match.
  • Total unacceptable performance may result in expulsion from the event.
  • In the middle round you go directly to the penalty shootout if the position is a draw after a regular match. In the final, a 2 * 5 minute extended game time is played, after which you go to the penalty area.
  • Penalty Shootout: Each team kicks 4 times, then 1 kick at a time.
  • You can score directly on goal kick, but you cannot score directly from a throw or when the ball is given up. There is no requirement for one player being on the opponents side of the field.